If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така да приключа с темата. Значи на задният мост му няма нищо (установих го като смених стенда и стендаджията) целия проблем идваше от счупен лагер главина и най-вече от крив шенкел. Шенкелът беше крив в часта към която се закача реголиращата щанга, просто израстъкът (така да го нарека) на шенкелът беше станъл като дъга. След смяната на шенкелът заедно с лагерът на главината, воланат се изправи и си дойде в идялно положение и хубавото е че направих стенд преди смяната на шенкелът и след това и съм убеден че няма нищо друго потдала или криво. А между временно така и така бях започнал да се занимавам с окачването та направих нещата до край, в смисъл смених два предни горни носача, два задни тампона на предните долни носачи, един вътрешен накрайник и двете шарнирни втулки на задните шенкели, направих реголаж и колата стана бетон. Просто смених всичко което се беше развалило или се беше опитало да тръгне. Сега колата няма онова гадно полюшване в задната част което се беше появило от известно време, а кото минавам през релси и дупки немога да разбера кога съм ги минъл, няма никакво потропване, почукване или прискърцване - красота, сега колата е шес и само и безаварийно за напред си пожелавам на мен и на всички.
Първоначално малко се учудих на пораженията (крив шенкел и счупен лагер) при описаното събитие. Но пък е вярно и това, че окачването и по-скоро задното не е сметнато да носи такива аксиални усилия.
Приеми всичко това като "малкия дявол".
И без такива случки занапред!
Comment